Buitenschoolse opvang (BSO)

Spelen – spelletjes – actief zijn – knutselen – gezelligheid – koken en bakken – vakantie – vriendjes en vriendinnetjes – gamen – thema’s

De BuitenSchoolse Opvang van Twinkel Doetinchem is een gezellige plek voor kinderen van 4-12 jaar. Een plek om bij te komen van school of om juist lekker actief te zijn!  We spelen veel buiten op een groot plein waar de kinderen kunnen voetballen, touwtjespringen, hutten bouwen met stokken en kleden en heerlijk mogen rondrijden op grote en kleine skelters. Binnen hebben we verschillende speelhoeken, een goed gevulde spelletjeskast en veel knutselmateriaal.

Ook hebben we een Wii spelcomputer en chromebooks om op te gamen. We werken met thema’s zodat er steeds weer een nieuw aanbod van spel en activiteiten is. Voor jongens en meisjes, jong en oud, er is voor iedereen altijd iets te doen! In de vakanties zijn we ook open en gaan we vaker op pad. Naar een binnen- of buitenspeeltuin, een doolhof, avonturenpad, of gewoon lekker naar het park om te picknicken. We koken en bakken onze lunch of tussendoortjes of halen een keer een ijsje. Kortom, gegarandeerd een gezellig tijd bij de BSO!

img