Ervaringen

Susan:

Sinds wij met onze kinderen in Doetinchem wonen, en dus bij Twinkel komen, gaan ze iedere keer met groot plezier, en nooit meer met tegenzin, naar de opvang! De grote kracht van Twinkel zijn de liefdevolle, gepassioneerde en flexibele leidsters die ze écht zien en horen. Zij sluiten aan bij dát waar de kinderen behoefte aan, en zin in, hebben. Het is iedere keer weer een feestje geweest en dat maakt het voor ons hele gezin, ons als ouders en de kinderen, onbezorgd en vertrouwd!

Dochter Jip:

De kinderen en juffen zijn heel lief. We mogen veel zelf kiezen en de juffen helpen ons vaak. Het buitenspelen is het leukst!

Annekristie:

De juffen van Twinkel ervaren wij als professioneel, zorgzaam en lief voor de kinderen. Onze dochter gaat er van jongs af heen en we vertrouwen haar vanaf de 1e opvang dag volledig aan het team toe. Ze hebben persoonlijke aandacht voor haar en aan het einde van de dag staat er in het schriftje hoe die dag is verlopen.

Ouders van Linde (10 maanden)

Vivienne:

Onze dochter gaat sinds september 2019 naar Twinkel. Voor ons was het wennen, want je laat je kind achter bij mensen die je (nog) niet kent. De juffen stelden ons gerust, want je mag altijd bellen om te vragen hoe het gaat en af en toe krijg je een appje met een foto.
In het begin, totdat ze één jaar werd, kregen we een schriftje mee waarin stond wat ze die dag had gedaan. Dat is erg leuk om te lezen en dat missen we af en toe. Ook is er een overdracht die je hebt als je je kindje brengt en ophaalt. Daar wordt de tijd voor genomen wat wij als erg prettig ervaren.

Wij hebben voor Twinkel gekozen omdat ze flexibele opvang bieden en het kleinschalig is. Toen we voor de eerste keer kwamen kijken voelde de sfeer direct goed. Helaas was bij ons de flexibele opvang niet altijd flexibel, waardoor we uiteindelijk voor een vaste dag hebben gekozen en dat bevalt ons goed. Mochten we toch een keer een andere dag opvang nodig hebben dan wordt er in overleg gekeken wat mogelijk is.

We vinden het fijn dat Twinkel een vast team heeft met weinig verloop en de medewerkers werken op vaste dagen, hierdoor heeft onze dochter een vertrouwensband kunnen opbouwen. Ze ziet elke keer dezelfde gezichten en dat is prettig voor haar. Het zijn ervaren en vriendelijke medewerkers die plezier in hun werk hebben.

Onze dochter gaat met plezier naar Twinkel. Ze vermaakt zich prima. Als het weer het toe laat gaan ze elke dag met de kinderen naar buiten en dat vindt ze heerlijk. Ze bieden een vaste dagstructuur waar zij veel baat bij heeft. We laten haar met een gerust hart achter.

Marije:

Al een heel aantal jaren zijn onze kinderen met veel plezier naar de BSO gegaan van Twinkel. De jongste is nu nog elke week 2 middagen en heeft het erg naar haar zin. Bij vroeg ophalen komt er zeker commentaar. Heerlijk buiten spelen op het plein van school met uitdagend en gevarieerd spelmateriaal dat er is en bij slecht weer een fijne plek om binnen te spelen. Veel kinderen uit de klas die ook naar de BSO gaan dat is heel gezellig. Leuke activiteiten die worden georganiseerd rondom thema’s die in school zijn of meer algemene thema’s zoals dieren dag of Sinterklaas. Er heerst een warme en vertrouwde sfeer met hele lieve juffen. Fijn dat er korte lijntjes zijn, vaste aanspreek juf voor ouder en kind.  Kortom een hele fijne plek waar ik mijn kind met plezier en vol vertrouwen naar toe laat gaan.

Rachel:

Al 2.5 jaar gaan onze kinderen met veel plezier naar de Twinkel! Toen de jongste baby was, was duidelijk dat de juffen dol zijn op deze kleintjes. Zo weet ik nog dat, toen onze baby onrustig was, de juf haar in de draagzak deed en lekker bij zich droeg! Dat doet een moeder echt goed om te zien. De peutergroep vindt onze dochter helemaal geweldig. Liedjes leren, knutselen, spelen en aandacht voor ieder kind. Een leuke en educatieve voorbereiding op de basisschool!