Kinderopvang

Vertrouwde omgeving – vaste gezichten – huiselijk – ontspannen – vaste speelplekken – ontdekken – samen spelen – knuffelmomenten – regelmaat – gezelligheid

Bij kinderopvang Twinkel bieden wij opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Wij willen voor uw kind een fijne, huiselijke, vertrouwde omgeving creëren, waarin uw kind zich fijn voelt en optimaal kan ontwikkelen. Jonge kinderen leren door spel en leren vooral van elkaar, kijken en imiteren, ontdekken en uitproberen. Ieder kind ontwikkeld op zijn of haar manier en tempo. Wij als opvang geven de kinderen de mogelijkheden om te leren, ontdekken en ontwikkelen. Samen zwaaien we naar papa of mama, we lezen een boekje, zingen liedjes, doen samen spelletjes, spelen buiten en nog veel meer. Wij bieden de kinderen een dag vol plezier, samen zijn, samen spelen en gezelligheid.

Ook uw baby is bij ons van harte welkom. Met veel liefde verzorgen wij uw baby, we genieten van de knuffelmomenten, het geven van een flesje, en het even één op één zijn met uw baby. We vinden het belangrijk dat uw baby rust en regelmaat heeft en volgen dan ook het ritme dat u thuis voor uw baby heeft, en proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. We vinden het belangrijk om als opvang goed met u als ouders te communiceren en houden daarom van uw baby bij hoe de dag is verlopen, dit naast de mondelinge overdrachten die ook iedere dag zullen plaatsvinden.

img