Gezichten van Twinkel

Hallo, ik ben Min-Zhen Pennings, geboren in 1996 en ik woon in Zelhem samen met mijn man en mijn zoontje (2023).
Ik vind het werken met kinderen superleuk. Ik ben van jongs af aan al bezig met kinderen. Ik heb vooral heel veel opgepast vroeger. Ik vind het mooi om de kinderen te zien opgroeien, van kleine baby naar een kind dat helemaal klaar is om naar school te gaan, en ik vind het mooi om daar een grote bijdrage aan te kunnen leveren.

Via de opleiding onderwijsassistent en pedagogiek heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald.

Met kinderen werken is echt mijn passie. Ik ga elke keer weer met liefde naar mijn werk. Ik ben blij dat ik in dit Twinkel team mag werken. Dit team van collega’s is erg zorgzaam, oplettend en super liefdevol naar de kinderen. Ik ben trots dat ik hier mag werken.

img

Ik ben Anneline Slaager – Het is fijn werken bij Twinkel en de goede sfeer is voelbaar in de omgang met de kinderen, de collega’s en de ouders/verzorgers. Voor de kinderen is het een veilige plek om samen te spelen, plezier te maken en jezelf te kunnen zijn. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren als coördinator van BSO Twinkel. Overzicht houden en alles goed willen regelen zit in mijn bloed, maar het liefst wil ik mij net als de kinderen blijven verwonderen. Lieveheersbeestjes zoeken en stippen tellen bijvoorbeeld…

img

Ik ben Judith, geboren in 1991, getrouwd en moeder van vier kinderen (2015, 2018, 2020 en 2022). Sinds 2016 ben ik leidinggevende van Twinkel, echt geweldig om leiding te mogen geven aan dit fantastische team! Al tien jaar werk ik hier met heel veel plezier. Ik geniet ontzettend van de stralende gezichtjes van alle kinderen. Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderen hier een plekje hebben waar ze zich veilig voelen, samen kunnen spelen en kunnen ontwikkelen. Ook geniet ik enorm van organiseren, plannen en ontwikkelen van onze opvang. Ik werk dan ook op de groep als op kantoor, echt een fantastische baan. Met veel liefde zorg ik voor uw kind(eren).

img

Hallo ik ben Hanneke. Ik werk vanaf 1 november 2017 bij Twinkel. Ik werk vol passie bij de opvang. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien, zowel fysiek als sociaal. Elk stapje is er een. Ik ben zelf moeder van een tweeling, twee jongens (2010). Het geloof is voor mij belangrijk en ik vind het mooi daar wat van mee te geven aan de kinderen.

img

Ik ben Alida, geboren in 1961, getrouwd met Anton, moeder van drie volwassen zonen en oma van onze lieve kleindochter. Ik werk inmiddels alweer ruim tien jaar bij Twinkel, en ga met veel plezier naar mijn werk. Het is erg leuk om met kleine kinderen te werken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zodat zij zich van daaruit kunnen ontwikkelen, door middel van spel.

En o ja, ik houd van lezen en van voorlezen, erg belangrijk voor de taalontwikkeling. Ik geniet ervan als kinderen het naar de zin hebben, en nieuwe dingen ontdekken. Het team waar ik in werk is erg fijn en gezellig.

img

Hai! Mijn naam is Veerle Luimes (-Verleg) en ik ben geboren in 1992. Ik ben getrouwd en heb twee dochters, Amélie (2019) en Sophie (2020). Sinds vorig jaar wonen wij in Aalten. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar met veel plezier werkzaam bij Twinkel. Ik geniet van de puurheid van de kinderen en ben blij dat ik, in dit fijne team van collega’s, een steentje mag bijdragen aan hun ontwikkeling.

img

Ik ben Sarah, geboren in het jaar 1990. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes. (2014, 2018). We wonen in een gezellige wijk in Doetinchem. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s, lees ik, geniet ik van mijn gezin, muziek en van buiten zijn. Ik werk sinds 2012 met veel plezier bij Twinkel. Ik vind het heerlijk om kinderen van een fijne en leerzame tijd te voorzien in de jaren dat ze bij Twinkel zijn. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en om ze met goede moed naar de basisschool te zien gaan. Soms is daar een zetje bij nodig en ook daar draag ik graag een steentje. De mooiste uitdaging vind ik om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Lekker samen spelen, leren, knuffelen en ontdekken.

Tot ziens bij Twinkel!

img

Ik ben Diana Kloppenburg, geboren in 1977 en woon in Doetinchem. Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd met Brunold en we hebben samen 3 kinderen (2006, 2008 en 2010).  Ik werk nu bijna 4 jaar bij Twinkel, omdat ik zielsveel van kinderen hou. Met ze spelen en voor ze zorgen en alles wat daarbij komt kijken. Alle kinderen een veilige en vertrouwde plek bieden, waar ze zich spelenderwijs mogen ontwikkelen. Om dat te zien, vind ik fantastisch.

img

Ik ben Carolien van Helden, in 1993 geboren in Apeldoorn en voor de liefde naar de Achterhoek gekomen. Daar hebben mijn man en ik twee fantastische meisjes gekregen (2017 en 2019) die ook gezellig bij Twinkel te vinden zijn.

Met een diploma Onderwijsassistent ben ik in 2015 bij Twinkel begonnen. Als moeder kan ik me indenken voor welke dilemma’s jullie soms staan, waaronder de opvang voor jullie allerbelangrijkste ‘bezit. Dat we uw kind in een warme en gezellige omgeving opvangen vind ik het belangrijkst, uw kind zien en het zich veilig en geliefd laten voelen staat bij mij voorop (lekker cliché, maar echt).  Naast mijn werk bij Twinkel heb ik mijn eigen naaibedrijfje in babyartikelen, een hele fijne combi!

Als ouders hebben we vaak dezelfde struggels, schroom niet om mij een mijn collega’s soms even naar ervaringen of tips te vragen. We moeten het toch samen doen, hè?!

img

Mijn naam is Inge Weeteling, getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen. Inmiddels ben ik ook oma en heb ik een vaste oppasdag. Wij wonen al heel lang in de bossen tussen Doetinchem en Gaanderen, een heerlijk plekje! Mijn oorspronkelijke beroep als tuin-en landschapsarchitect heb ik tijdens mijn tweede jeugd ingewisseld voor een functie als leerkracht. Ik kwam in het SBO (speciaal basisonderwijs) terecht en heb in die tijd nog de master voor gedragsspecialist gedaan. Door de krimp in het SBO ben ik op zoek gegaan naar een andere leuke baan en toen kwam ik bij de BSO van Twinkel, gewoon wat letters verwisseld:) Met nog maar net een vast contract op zak werd ik gevraagd om een meisje met syndroom van Down te begeleiden op haar school.  Dat heb ik een aantal jaren gedaan en nu ben ik weer terug bij Twinkel.

Drie middagen in de week mag ik helpen om de kinderen een leuke naschoolse tijd te geven, ook de administratie van de BSO behoort tot mijn takenpakket. Met veel plezier hoop ik nog een poosje te kunnen werken en spelen bij Twinkel.  Met een fijn en gemotiveerd team mogen we de opvang verzorgen van jullie opgroeiende kinderen, het is echt leuk om hun ontwikkeling te volgen.

img

Mijn naam is Melissa de Roos en ben geboren in 2002. Ik woon in Doetinchem bij mijn ouders. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan en heb mijn diploma in 2021 gehaald. Nadat ik bij Twinkel stage heb gelopen ben ik hier blijven werken. Daar ben ik heel blij mee want er is hier een fijne sfeer. Ik werk heel erg graag met kinderen. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Graag wil ik dat kinderen zich vertrouwd bij mij voelen en een fijne dag hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en ik mag hen daarbij helpen. Mijn wens is om dit nog lang bij Twinkel te mogen doen.

img

Hoi! Ik ben Annabelle de Jager. Geboren in 2003 en opgegroeid in Doetinchem. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om muziek te maken, buiten te zijn en spendeer ik graag tijd met familie en vrienden!  Ik ben bij Twinkel begonnen in 2020 als stagiair en bleef daar plakken omdat ik het erg naar mijn zin had daar. Sinds 2022 heb ik een contract gekregen na mijn afstuderen!  Ik heb de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker gedaan.

Kinderen zijn van jongs af aan al een passie geweest van mij, en ik ben blij dat ik die passie mag laten zien bij Twinkel! Maar ook het enorm leuke en vertrouwde team wat we hebben draagt bij aan de goede werksfeer bij Twinkel!

img

Hoi! Ik ben Sharon Hooikammer, geboren in 1992. Getrouwd in 2012 en samen hebben we een zoon en een dochter. Ik ben gek op de natuur, fotograferen en lezen.  Sinds eind 2022 werk ik bij Twinkel. Bijzonder en dankbaar dat ik met een fijn team onderdeel mag zijn van de ontwikkeling van prachtige kinderen. Kinderen zijn puur en echt. Daar kan ik van genieten. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en een veilige plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn en ontdekken.

img

Hoi allemaal, mijn naam is Angela, geboren in 2003. Sinds februari 2023 werk ik bij Twinkel, en doe ik de opleiding voor pedagogisch medewerker. Het werken bij Twinkel vind ik ontzettend leuk. We hebben een fijn team, en de kinderen zijn geweldig. Ik vind het leuk om samen met hen te spelen, voor hen te zorgen en er gewoon voor hen te zijn. Elke dag ga ik weer met plezier naar mijn werk. En dat hoop ik ook uit te stralen. Tot ziens bij Twinkel!

img