Gezichten van Twinkel

Hallo, ik ben Min-Zhen Wiltink, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Zelhem.
Ik vind het werken met kinderen superleuk. Ik ben van jongs af aan al bezig met kinderen. Ik heb vooral heel veel opgepast vroeger. Ik vind het mooi om de kinderen te zien opgroeien, van kleine baby naar een kind dat helemaal klaar is om naar school te gaan, en ik vind het mooi om daar een grote bijdrage aan te kunnen leveren.

Via de opleiding onderwijsassistent en pedagogiek heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald.

Met kinderen werken is echt mijn passie. Ik ga elke keer weer met liefde naar mijn werk. Ik ben blij dat ik in dit Twinkel team mag werken. Dit team van collega’s is erg zorgzaam, oplettend en super liefdevol naar de kinderen. Ik ben trots dat ik hier mag werken.

img

Mijn naam is Xian en ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker op Kinderopvang Twinkel.

Ik vind het heel leuk om samen met de andere collega’s uw kinderen een prettige en veilige speelruimte te bieden. Daarnaast word ik heel blij als ik hoor of zie dat de kinderen het naar hun zij hebben. De kleine ontwikkelingen die er plaatsvinden op de kinderopvang zijn heel mooi om te zien en ik ben erg blij dat ik hier onderdeel van mag zijn.

img

Ik ben Anneline Slaager – Het is fijn werken bij Twinkel en de goede sfeer is voelbaar in de omgang met de kinderen, de collega’s en de ouders/verzorgers. Voor de kinderen is het een veilige plek om samen te spelen, plezier te maken en jezelf te kunnen zijn. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren als coördinator van BSO Twinkel. Overzicht houden en alles goed willen regelen zit in mijn bloed, maar het liefst wil ik mij net als de kinderen blijven verwonderen. Lieveheersbeestjes zoeken en stippen tellen bijvoorbeeld…

img

Ik ben Judith, 29 jaar, getrouwd, en moeder van 3 kinderen (2015,2018 en 2020). Sinds 2016 ben ik leidinggevende van Twinkel, echt geweldig om leiding te mogen geven aan dit fantastische team! Al tien jaar werk ik hier met heel veel plezier. Ik geniet ontzettend van de stralende gezichtjes van alle kinderen. Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderen hier een plekje hebben waar ze zich veilig voelen, samen kunnen spelen en kunnen ontwikkelen. Ook geniet ik enorm van organiseren, plannen en ontwikkelen van onze opvang. Ik werk dan ook op de groep als op kantoor, echt een fantastische baan. Met veel liefde zorg ik voor uw kind(eren).

img

Ik ben Nathanja, 38 jaar oud, getrouwd met Robert en samen hebben we 3 kinderen (2006, 2008 en 2011).  Twinkel is voor mij een plek waar ik graag kom, de sfeer in het team is goed en gezellig. De kinderen die bij Twinkel komen zijn uniek en de leukste uitdaging is om ze allemaal te leren kennen en het gevoel te geven dat ze goed zijn zoals ze zijn. Daarnaast vind ik het leuk om ze om weg te helpen in hun ontwikkeling, om ze een veilige sfeer en mogelijkheden te bieden.

img

Hallo ik ben Hanneke. Ik werk vanaf 1 november 2017 bij Twinkel. Ik werk vol passie bij de opvang. Ik vind het geweldig om kinderen te zien groeien, zowel fysiek als sociaal. Elk stapje is er een. Ik ben zelf moeder van een tweeling, twee jongens (2010). Het geloof is voor mij belangrijk en ik vind het mooi daar wat van mee te geven aan de kinderen.

img

Hallo,

Mijn naam is Esmée Wikkerink en sinds zomer 2019 ben ik werkzaam als PM’er op het kinderdagverblijf en de Buitenschoolse opvang van Twinkel. Voorafgaand heb ik mijn studie afgerond als gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het Graafschap College te Doetinchem. Het laatste jaar van de opleiding heb ik stagegelopen bij Twinkel en klikte het zo goed dat ik mocht blijven werken. Dit doe ik zowel op het KDV als de BSO met veel plezier en geniet ik elke dag van brabbels van de kleintjes en verhalen van de groten.
Samen met mijn man Ruben woon ik sinds oktober 2020 in het mooie Aalten. Ik hou van dieren, natuur, wandelen, boeken, tekenen, koken en bakken en hou ervan om de laatste twee met vrienden en familie te delen.

Hopelijk tot snel!

img

Mijn naam is Alida. Ik ben 59 jaar, getrouwd met Anton, moeder van drie volwassen zonen en oma van onze lieve kleindochter. Ik werk inmiddels alweer ruim tien jaar bij Twinkel, en ga met veel plezier naar mijn werk. Het is erg leuk om met kleine kinderen te werken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zodat zij zich van daaruit kunnen ontwikkelen, door middel van spel.

En o ja, ik houd van lezen en van voorlezen, erg belangrijk voor de taalontwikkeling. Ik geniet ervan als kinderen het naar de zin hebben, en nieuwe dingen ontdekken. Het team waar ik in werk is erg fijn en gezellig.

img

Hai! Mijn naam is Veerle Luimes (-Verleg) en ik ben geboren in 1992. Ik ben getrouwd en heb twee dochters, Amélie (2019) en Sophie (2020). Sinds vorig jaar wonen wij in Aalten. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar met veel plezier werkzaam bij Twinkel. Ik geniet van de puurheid van de kinderen en ben blij dat ik, in dit fijne team van collega’s, een steentje mag bijdragen aan hun ontwikkeling.

img

Ik ben Sarah, geboren in het jaar 1990. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes. (2014, 2018). We wonen in een gezellige wijk in Doetinchem. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s, lees ik, geniet ik van mijn gezin, muziek en van buiten zijn. Ik werk sinds 2012 met veel plezier bij Twinkel. Ik vind het heerlijk om kinderen van een fijne en leerzame tijd te voorzien in de jaren dat ze bij Twinkel zijn. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien en ontwikkelen en om ze met goede moed naar de basisschool te zien gaan. Soms is daar een zetje bij nodig en ook daar draag ik graag een steentje. De mooiste uitdaging vind ik om de kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Lekker samen spelen, leren, knuffelen en ontdekken.

Tot ziens bij Twinkel!

img

Hoi, ik ben Diana Kloppenburg, ben 43 jaar en woon in Doetinchem. Ik ben al 21 jaar gelukkig getrouwd met Brunold en we hebben samen 3 kinderen (2006, 2008 en 2010).  Ik werk nu bijna 4 jaar bij Twinkel, omdat ik zielsveel van kinderen hou. Met ze spelen en voor ze zorgen en alles wat daarbij komt kijken. Alle kinderen een veilige en vertrouwde plek bieden, waar ze zich spelenderwijs mogen ontwikkelen. Om dat te zien, vind ik fantastisch.

img

Ik ben Carolien van Helden, 27 jaar geleden geboren in Apeldoorn en voor de liefde naar de Achterhoek gekomen. Daar hebben mijn man en ik twee fantastische meisjes gekregen (2017 en 2019) die ook gezellig bij Twinkel te vinden zijn.

Met een diploma Onderwijsassistent ben ik in 2015 bij Twinkel begonnen. Als moeder kan ik me indenken voor welke dilemma’s jullie soms staan, waaronder de opvang voor jullie allerbelangrijkste ‘bezit. Dat we uw kind in een warme en gezellige omgeving opvangen vind ik het belangrijkst, uw kind zien en het zich veilig en geliefd laten voelen staat bij mij voorop (lekker cliché, maar echt).  Naast mijn werk bij Twinkel heb ik mijn eigen naaibedrijfje in babyartikelen, een hele fijne combi!

Als ouders hebben we vaak dezelfde struggels, schroom niet om mij een mijn collega’s soms even naar ervaringen of tips te vragen. We moeten het toch samen doen, hè?!

img

Hallo ik ben Anna 19 jaar jong en ik woon nog bij mijn ouders thuis. Ik doe bij twinkel de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker, in de BBL-variant, één dag per week ga ik nog naar school.

Ik geniet elke dag weer van alle kinderen stuk voor stuk. Ik vind het belangrijk dat bij Twinkel de kinderen zichzelf mogen en kunnen zijn, en dat er ruimte is voor ontwikkeling voor elk kind. Ik ga elke dag weer met veel plezier naar mijn werk en ik hoop dat ik dit nog lang mag doen bij Twinkel!

img